Olivia bladet

Jeg har været til carsting til Olivia bladet, det var en sjov oplevelse, hvor jeg fik taget billeder og mødte Sara Kildevæld, der er professionel model. Hun  hjalp med, hvordan man skulle stå, rigtig fedt at prøve, og så var hun tilmed virkelig sød.

Ud af alle ens billeder, vælger folket bag Olivia bladet, hvilket billede som skal bruges til afstemningen, billederne bliver lagt ud på olivianet. dk, hvor man kan gå en og stemme på den man gerne vil have der skal vinde. Jeg er på fra 16/7-30/7, hvor man kan stemme op til 100 gange dagligt pr person 😉
unnamed-10Håber I vil stemme på mig, det vil gøre mig rigtig glad. Vinderen får sit billede på forsiden af Olivia bladet + modelbillede i bladet, det være SÅ fedt 🙂

 

You may also like

4 kommentarer

  1. I’m commenting to let you know of the really good encounter my friend’s child developed checking your web page. She came to find numerous pieces, most notably what it is like to have an excellent coaching nature to make men and women with ease learn about a variety of extremely tough matters. You undoubtedly did more than visitors’ expected results. I appreciate you for giving these precious, dependable, edifying and also fun tips about your topic to Kate.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *