Interview

Jeg er blevet interviewet til bog om unge med ADHD.

Det gik egentligt bare ud på, at der kom en hjem til mig, fra politikken psykologi forlag, for at interviewe mig. Hun spurgte ind til hvordan det er, at have ADHD på både godt og ondt. Min mor blev også spurgt til, hvordan det er, at være forældre og opleve ens datter have ADHD.

Jeg ved ikke hvornår bogen kommer ud, men I kommer til, at høre meget mere til det, når jeg ved mere.

Personligt glæder jeg mig til, at læse bogen, og få indblik i, hvordan andre unge lever med deres ADHD – vi var i alt ca 7 der blev interviewet, hvor af kun en er voksen og ser tilbage på ungdomsårene.

You may also like

1 kommentar

  1. Needed to create you that little word to thank you so much again on your breathtaking guidelines you have shared here. This is really surprisingly open-handed with you to grant openly all some people would’ve distributed for an e-book to end up making some cash for their own end, precisely considering that you could have tried it in case you desired. Those inspiring ideas as well served like the easy way to comprehend other individuals have a similar zeal similar to my own to see more and more related to this condition. I am sure there are numerous more pleasurable occasions up front for individuals that check out your website.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *