5 facts om mig :))

1 – Jeg er virkelig dårlig til at komme i gang med at skrive et blog indlæg, selvom jeg gerne vil ligge et op om ugen og det irriterer mig virkelig og det er virkelig noget jeg gerne vil øve mig på.

2 – Min mor hjælper mig med at skrive alle mine blog indlæg, hvor vi begge to kommer med ideer til hvad der kan stå, og hun hjælper mig med at få det til at passe sammen, så det giver mening. Og det er jeg rigtig taknemlig for at hun gider.

3 – Det er en facts som i nok godt ved, det er at jeg har ADD og OCD, som i kan læse meget mere om her

http://nannasverden.dk/2016/07/11/min-hisorie-om-mit-liv-med-add-og-ocd/

4- Jeg elsker at lægge makeup især øjenskygge, så derfor har jeg lavet en Instagram profil omkring makeup, hvor jeg ligger noget okay tit op – den må i meget gerne tjekke ud.

5 – Det er en ting som er okay ny som i ikke ved, det er at jeg er begyndt at bruge læse briller.

 

Håber at i kunne lide det her form for blog indlæg.

You may also like

2 kommentarer

  1. I precisely needed to thank you very much yet again. I’m not certain what I could possibly have undertaken without the entire methods documented by you on such industry. Previously it was a troublesome problem in my view, however , witnessing the very expert approach you treated it took me to cry over joy. I am happy for the service and in addition believe you recognize what a great job you are always undertaking training the rest through your websites. Most probably you’ve never got to know any of us.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *