Ny start :)

Jeg har valgt at starte en ny blog på nouw, jeg har lagt et link til min blog, så I kan gå ind og se hvor min kommende indlæg kommer ud henne.

http://nouw.com/nannasverden/profile

Jeg håber selføgelig stadig i vil følge med 🙂

– KNUS 🙂

You may also like

4 kommentarer

  1. A formidable share, I simply given this onto a colleague who was doing somewhat evaluation on this. And he the truth is purchased me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! However yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I really feel strongly about it and love studying extra on this topic. If potential, as you develop into expertise, would you mind updating your blog with more details? It is extremely helpful for me. Big thumb up for this weblog post!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *